creatieve industrie nederland

veel meer dan de som der delen

Tweetakt: GRRRRROENTEN op Nieuwjaarsduik

Gegevens gebeurtenis

Tweetakt: GRRRRROENTEN op Nieuwjaarsduik

Tijd: Januari 10 2016 vanaf 13.00 to 16.30
Locatie: EKKO
Straat: Bemuurde Weerd Wz 3,
Plaats: Utrecht
Website of map: https://www.google.nl/maps/pl…
Telefoon: 030-7116640
Soort gebeurtenis: muziekvoorstelling
Georganiseerd door: Tweetakt
Meest recente activiteit: 1 Dec 2015

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Kom tijdens de Nieuwjaarsduik van Culturele Zondagen op 10 januari 2016 naar de gratis voorstelling GRRRRROENTEN in EKKO en beleef alvast een stukje Tweetakt! Het nieuwe culturele kalenderjaar wordt namens Tweetakt geopend met een 25 minuten lange muziekvoorstelling waarin RAKET het voor elkaar krijgt om een rijke collectie groenten volledig te laten ontsporen. Met een heleboel kleur- en fantasierijk beeld en minstens zo veel woest gestileerde muziek en geluiden, maar zonder een ter plekke gesproken woord, vliegen de groene vrienden uit de bocht.

Nooit waren groenten zo meeslepend en aanstekelijk als in deze wondere wereld vol fonky installaties, sambaballen, synthesizers, dansende prei en vegan psychedelica.

Speeltijden: 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. 
Duur: 25 minuten.
De gratis tickets zijn een half uur voor aanvang van elke voorstelling op te halen bij EKKO. Wees op tijd want vol = vol!

OVER DE ARTIEST
Gelegenheidsformatie RAKET wordt aangevoerd door Jelte Heringa, van huis uit klassiek componist, maar in praktijk vaak toetsenist, momenteel bij o.a. Happy Camper en Janne Schra. Ook voorzag hij voorstellingen van bijvoorbeeld Vis à Vis en Het Nationale Toneel van muziek.

Bassiste/gitariste Nana Effah-Bekoe speelt bas bij Janne Schra en Sue the Night en maakt solo furore onder het alias Nana Adjoa. Mischa Porte is gediplomeerd drummer, speelt bij voorkeur op zijn Slingerland Rolling Bomber uit 1943 en doet dat veel bij mooie liedjes met een folky inslag maar ook bij bijvoorbeeld de Amsterdam Klezmer Band. Theatervormgeefster Eveline Didderen maakte decors en kostuums voor heel veel producties. Van Nobody Beats The Drum tot De Kift en van de VPRO tot Vis à Vis. Iris Deppe groeide op op Sint Maarten en is gevierd illustratrice. In 2014 verscheen bij Gottmer We Hebben Er Een Geitje Bij, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris.

CREDITS
Toetsen, compositie en concept: Jelte Heringa
Bas en gitaar: Nana Effah-Bekoe
Drums en Percussie: Mischa Porte
Decor en concept: Eveline Didderen
Techniek: Leon van de Bor
Beeld en illustraties: Iris Deppe
Productie: Tweetakt

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Tweetakt: GRRRRROENTEN op Nieuwjaarsduik om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van creatieve industrie nederland

Bijwonen (1)

© 2018   Gemaakt door Walter Amerika.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden